Start op på et USB-drev og installer en ren version af High Sierra på din Mac.

Den nyeste version af OSX, High Sierra, er blevet frigivet. Det er den fjortende version og hedder også 10.13. Læs med og se hvordan du får en ren installation af High Sierra.

Hvis du vil være en af de første på High Sierra-vognen anbefaler vi at du laver en ren installation frem for at opgradere. Dette kræver at du har High Sierra, en USB-stick på 8 GB eller mere og et værktøj som laver USB-sticken til et opstartsklart installationsdrev.

  1. First downloades High Sierra fra App Store. Søg efter “High Sierra” og luk installations-programmet som automatisk starter efter endt download.
  2. Dernæst indsættes USB-sticken og Disk Creator installeres.
  3. Åbn Disk Creator og vælg USB-drevet som skal bruges til formålet. Alt slettes fra drevet, så vær sikker på at du har lavet en backup af det du skal bruge. Vær sikker på at installeren har valgt High Sierra som installer. Herefter klikkes “Create Installer”. Det tager 10 – 20 minutter.
  4. Når processen er færdig genstartes Mac’en og Option (⌥) holdes inde under opstart. Vælg USB-drevet og installer High Sierra fra bunden. Vær sikker på at du har en backup af alt du ikke vil miste.

Noter:

Hvis Disk Creator siden er nede, kan du hente det herfraSidst opdateret 5. oktober 2017.

Hvis Disk Creator kommer med en fejl, kan det være nødvendigt at formatere USB-drevet manuelt med Disk Utility.

Det er altid bedst at opdatere software, firmware og drivers når man har tid til at teste grundigt inden næste store opgave eller live produktion. I Copenhagen Streaming opdaterer vi nødigt med mindre vi har to uger at teste i før næste live-streaming af et event.

Brug for hjælp?

Vi har mange års erfaring med at bygge post-produktions maskiner og live-encodere. Hvis du har brug for vores hjælp kan du kontakte os ved hjælp af formularen nedenfor. Du kan også læse mere om livestreaming og hvordan virksomheder benytter det til kommunikation.