Livestreaming for virksomheder

Sikker streaming i højeste kvalitet til virksomheder

Få en pris på livestreaming til virksomheder

Streaming til virksomheder

Vi er førstevalget for de største virksomheder og selskaber. Se de vigtigste grunde til at vælge Copenhagen Streaming nedenfor:

Når vi står for livestreaming til virksomheder og selskaber i Danmark, er prisen typisk mellem 50.000 kr. til 100.000 kr. Vi har et introtilbud til nye kunder hvor prisen er 39.500 kr. som dækker behovet for de fleste virksomheder.

Den egentlige pris afhænger af størrelsen på den fysiske videoproduktion, den digitale løsning og i hvor høj grad i som firma ønsker sparring fra os i forløbet.

De budgetter vi arbejder med placerer os prismæssigt over enkeltmandsvirksomheder og mindre hobbydrevne foretag hvor erfaring, kompetencer og fokus på kvalitet er i en anden klasse. I den anden ende af spændet, er vi til gengæld væsetnligt billigere end de største bureauer hvor lignende produktioner koster langt mere.

I Copenhagen Streaming insisterer vi på streaming af højeste niveau og vores fokus på kvalitet, sikkerhed og friktionsfri deltagelse er grunden til at virksomheder, styrelser, tilsyn og ministerier foretrækker at livestreame med os som partner. Vi garanterer jeres virksomhed at jeres møde bliver en succes – uanset om i vælger et rent digitalt format uden fysiske deltagere, eller et hybridarrangement med både fysisk og digital deltagelse. 

Vi deler sikkerhed op i to kategorier:

  • Sikkerhed i den lokale videoproduktion.
  • Sikkerhed i kommunikationsdistributionen.

Sikkerhed i den lokale videoproduktion

Alle der har oplevet tekniske problemer under et møde, ved hvor frustrerende det er både for talere og deltagere. Hvis et teknisk problem suspenderer et møde er det dels et spild af tid, og dels brydes rytmen i mødet. Vi prioriterer jeres virksomheds deltageres tid, og eksekverer derfor kun produktioner hvor produktionssikkerheden er i højsædet.

Sikkerhed i kommunikationsdistributionen

Når et lokalt møde skal distribueres over internettet, er der en lang række måder hvorpå distributionen kan blive opsnappet af parter der ikke er inviteret og som i ikke ønsker at dele indholdet med. Når i benytter Copenhagen Streaming til streaming, får i adgang til vores stærke hold som har leveret sikker streaming til stort set alle selskaber i OMX C25.

Streaming i flere sammenhæge

Livestreaming til virksomheder finder sted i en række forskellige sammenhænge, og vi har omfattende erfaring med bl.a.:

  • Møder
  • Konferencer
  • Seminarer
  • Town Halls
  • Quarterly Meeting
  • Investor Relations
  • Generalforsamlinger

Tag fat i os for at høre hvordan i bedst transformerer jeres næste fysiske møde til et hybridmøder med livestreaming. Hvis i ønsker en pris på jeres næste event, så skriv til os i formularen eller på chatten.

Udtalelser

Vi følte os i meget trygge hænder, da vi måtte lægge en konference om til online-hybrid – efter varm anbefaling fra Statens Kunstfond. Copenhagen Streaming leverede gode forslag til rammer og overgange og lavede hurtige finjusteringer under selve arrangementet. Deres arbejde betyder også, at optagelsen har blivende værdi og i høj grad tåler at blive genset.

livestreaming til virksomheder, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Anders V. Munch, SDU

livestreaming til virksomheder, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Vores kunder

Hvis i ønsker at høre hvordan ovenstående selskaber, styrelser, fonde, tilsyn, ministerier og universiteter anvender streaming i deres digitale kommunikationsstrategi, så kontakt os via siden her eller giv os et kald på 28 29 09 10.

Book et møde med os

Hvis i ønsker at høre mere om hvordan vi kan skræddersy en løsning til jeres virksomhed, så book et møde med os.

Ring på 28 29 09 10 eller book et møde nedenfor og få råd og sparring eller et udspecificeret tilbud på streaming til jeres virksomhed.

Kom forbi
Copenhagen Streaming’s kontor

Og få afklaret om livestreaming til virksomheder kan være relevant for jer.

livestreaming til virksomheder, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Strandgade 27B, 5. sal
1401 København K

CVR-nr: 37614734
Handelsbetingelser

Kontakt
Copenhagen Streaming

Ud fra jeres ønsker sammensætter vi den helt rigtige løsning til jer og vi kan udarbejde et tilbud til jer på livestreaming til jeres virksomhed. I er altid velkomne til at række ud til os, hvad enten i har brug for priser til jeres næste møde eller sparring. Brug kontaktformularen nedenfor eller kontakt os på telefonen og få en pris:

Tlf. 28 29 09 10