Livestreaming af webinarer 👩‍💻

Gå sikkert live med jeres næste webinar

Webinar

Vores webinarer er digitale events der engagerer. Vi hjælper jer med at få tilpasset jeres indhold webinar formatet, og vi sørger for at i som arrangører kan være trygge hele vejen.

Et webinar er en online præsentation som afholdes via internettet. Webinarer arrangeres af en virksomhed, en organisation eller af en individuel foredragsholder. Typisk livestreames webinarer, mens nogle virksomheder foretrækker at optage et webinar til  on-demand visning. Webinarer afholdes for at vidensdele og indeholder ofte slides, og giver mulighed for interaktivitet gennem funktioner som f.eks. spørgsmål og afstemninger.

Da et webinar foregår digitalt er det som udganspunkt uden fysisk deltagelse af andre end oplægsholdere, et evt. kommunkationsteam og et videoproduktionshold. I den forbindelse er Copenhagen Streaming videoproduktionsholdet, som arbejder tæt sammen med jeres kommunikationsteam, og sørger for at webinaret fremstår visuelt tiltalende, med god lyd og med de rigtige muligheder for interaktion.

Vi har et introtilbud til nye kunder hvor prisen for et webinar er 39.500 kr. Det er vores erfaring af introtilbuddet dækker de flestes behov.

Den præcise pris kan afhænge af flere faktorer, såsom hvor webinaret ønskes afholder, hvor mange oplægsholdere der skal præsentere samtidigt og antal kameravinkler. Valg af platform og den digitale løsning kan også påvirke prisen, og om i ønsker sparring til indhold og format fra os i forløbet.

Vores pris er højere end webinarer udbudt af enkeltmandsvirksomheder og mindre hobbydrevne foretag med mindre erfaring.

Vores webinar-kunder

Copenhagen Streaming er markedsledende på webinarer fordi vi vægter tryghed, kvalitet, friktionsfrihed og interaktivitet højt. Vi er blevet førstevalget for de største virksomheder i Danmark, styrelser og universiteter og vi leverer blandt andet til Københavns Universitet, Sydddansk Universitet, Aarhus Universitet og Stanford University.

webinar, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Derudover tæller vores referencer også styrelser, fonde, tilsyn og ministerier som Lægemiddelsstyrelsen, Slots- og Kulturstyrelsen, Trafikstyrelsen, Statens Kunstfond, Finanstilsynet og Udenrigsministeriet.

webinar, Live streaming and video production - Copenhagen StreamingVi følte os i meget trygge hænder, da vi måtte lægge en konference om til online-hybrid – efter varm anbefaling fra Statens Kunstfond. Copenhagen Streaming leverede gode forslag til rammer og overgange og lavede hurtige finjusteringer under selve arrangementet. Deres arbejde betyder også, at optagelsen har blivende værdi og i høj grad tåler at blive genset.

 

webinar, Live streaming and video production - Copenhagen StreamingAnders V. Munch
Professor Institut for Design og Kommunikation, SDU

Webinaret 'Kunsthåndværk i en Digital Tid'

webinar, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Vi sørger for at opsætte Q&A, afstemninger, ordskyer og andet til jeres webinar

webinar, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Webinar deltagere får adgang uanset hvor de er

Vores kunder giver os
5 stjerner på Google og Trustpilot for vores webinarer.

webinar, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Copenhagen Streaming ApS
Strandgade 27B, 5. sal
1401 København K

CVR-nr: 37614734
Handelsbetingelser for webinarer

Lad os tale webinar

Ud fra jeres ønsker sammensætter vi det helt rigtige webinar til jer. I er altid velkomne til at række ud til os ved at bruge kontaktformularen nedenfor eller kontakte os på telefon:

Tlf. 28 29 09 10