Livestreame møder

Hold fysiske møder med livestreaming

Hvorfor livestreame møder?

Ved at livestreame møder med Copenhagen Streaming, kan du inddrage et større publikum og skabe en ensartet og demokratisk oplevelse af højeste kvalitet, for både de der deltager fysisk og dem som ser med hjemmefra. At mødes fysisk vil aldrig helt kunne erstattes. Vi er stadig et stykke vej fra at kunne hamle op med fysisk networking og small-talk, og så kan duften af frisk kaffe og smørbagte croissanter stadig noget som vi måske ikke engang når i nærheden af når Facebook’s Metaverse er udviklet. 

Derfor er der mange grunde til at holde fast i det fysiske møde, men hvor Copenhagen Streaming hjælper jer med at livestreame mødet til de der ikke kommer fysisk.

Når i vælger at live-streame jeres fysiske møde, og på den måde opgraderer til et hybridmøde, betyder det, at de deltagere som enten ikke kan eller ønsker at deltage fysisk, stadig kan være med. Det betyder potentielt også at oplægsholdere kan være med digitalt som remote-speakers.

Få et tilbud på livestreaming af møder

Formater

Hos Copenhagen Streaming har vi mere end 15 års erfaring med at livestreame møder i mange sammenhænge:

 • Town Halls
 • Konferencer
 • Seminarer
 • Møder
 • Produktlanceringer
 • Investor Relations arrangementer

Udtalelser

Vi følte os i meget trygge hænder, da vi måtte lægge en konference om til online-hybrid – efter varm anbefaling fra Statens Kunstfond. Copenhagen Streaming leverede gode forslag til rammer og overgange og lavede hurtige finjusteringer under selve arrangementet. Deres arbejde betyder også, at optagelsen har blivende værdi og i høj grad tåler at blive genset.

livestreame møder, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Anders V. Munch, SDU

livestreame møder, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Vores kunder

Vi står for at livestreame møder for de største virksomheder og styrelser i Danmark, deriblandt:

 • SDU
 • Slots- og Kulturstyrelsen
 • Statens Kunstfond 
 • Finanstilsynet
 • Udenrigsministeriet
 • Novozymes
 • NNE

livestreame møder, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Giv jeres deltagere adgang fra hvor end de befinder sig ved at livestreame møder

livestreame møder, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Engager med Q&A, afstemninger, ordskyer og quizzer når i bruger os til at livestreame møder

Lad publikum og talere være med remote

Ved at give dit arrangement et digitalt lag med live-streaming, kan du inddrage et større publikum og skabe en større oplevelse for dem, der ser med hjemmefra såvel som dem, der er med live. Når i bruger Copenhagen Streaming til at livestreame møder, bliver det muligt at:

 • Livestreaming af møder nedbryder den fysiske barriere. Det digitale publikum kan være med, hvorfra i verden, de end befinder sig. 
 • Det koster både tid, penge og Co2 at rejse, hvilket kan nedsættes, hvis publikum har mulighed for at være med online. Ved at arrangere konferencen som en fysisk/digital hybrid hvor halvdelen af deltagerne er online reduceres slitagen på miljøet med 67 % ifølge et nyt studie.
 • Ved at streame jeres møde, får i lettere ved at overbevise udenlandske og spændende talere til at deltage. De foretrækker ofte at deltage digitalt fremfor at bruge dage på at rejse frem og tilbage. Ved at benytte vores gæstertaler-link skal de blot sætte et par timer af for at kunne give en keynote eller være med i en Q&A-session. Når man vælger at livestreame møder er dette ikke altid førsteprioriteten, men i kan blive overrasket over hvilke navne i får adgang til når deltagelsen kan være digital.

Den gode oplevelse for et online publikum

Når vi står for at livestreame møder sikrer vi os at det bliver blot “endnu et Teams-møde”, som publikum ser med et halvt øje, imens de svarer på e-mails. Det skal skille sig ud og huskes som en spændende oplevelse. Copenhagen Streaming sørger for at jeres arrangement kører friktionsfrit, at og lyd og billede er i den bedste kvalitet, og at eventuelle remote-talere gnidningsfrit kan være en del af samtalen. 

Vi bruger flere kameravinkler i produktionen. Det skaber dynamik og er mere visuelt spændende og mindre Teams-møde-agtig og ved at skabe et flot digitalt design i tråd med jeres brand identity, rammes produktionen visuelt ind.

 • Tilrettelægge indholdet ud fra et oplevelsesperspektiv ved at pre-producere indhold og lave små film, der bryder med formatet. Kunne der for eksempel være et interview, hvor det måske ville være mere spændende at møde personen i egne omgivelser, frem for at se nummer tre person på talerstolen? 

Livestreaming af møder giver mulighed for at inddrage publikum undervejs med chat, quizzer, ordskyer og meningsmålinger. Vi bruger deres svar undervejs og får en fornemmelse for, hvem der ser med og deres input til indholdet. Her kan man også lægge en mini-evaluering ind i slutningen af arrangementet, så du får deres feedback med det samme. Det fysiske publikum kan via deres mobil være med i samme online interaktion som det digitale publikum undervejs. 

Livestreaming af møder med Copenhagen Streaming

Hos Copenhagen Streaming har vi mere end 15 års erfaring med at livestreame møder. Vi ved hvad det kræver, at koble det digitale lag på fysiske arrangementer på en friktionsfri måde som engagerer alle deltagere. Vores førsteprioritet er at sikre den bedste oplevelse for både dem, der er til stede såvel som dem, der sidder foran skærmen. Vi har lavet hybridarrangementer og livestreamet for Danmarks største brands som Danske Bank, Mærsk & Carlsberg. Vi har et stort kendskab til livestreaming af møder via de bedste live-streaming platforme. Og vi har en passion for gode digitale videoløsninger. Vi kan sammen giver jeres deltagere en oplevelse de aldrig glemmer.

Overvejer du live-streaming af dit næste arrangement, giver vi dig gerne råd og sparring om, hvordan du bedst kombinerer den fysiske og digitale oplevelse.

Ring på 28 29 09 10 eller kontakt os via formularen nedenfor og få svar sammme dag.

Vores kunder giver os
5 stjerner på Google og Trustpilot

livestreame møder, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Copenhagen Streaming ApS
Strandgade 27B, 5. sal
1401 København K

CVR-nr: 37614734
Handelsbetingelser

Kontakt
Copenhagen Streaming

Du er altid velkommen til at række ud til os, hvad enten i har brug for at livestreame møder, konferencer, townhalls eller noget helt andet. Brug kontaktformularen nedenfor eller kontakt os på telefon:

Tlf. 28 29 09 10