Anmeldelser

livestreaming, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming“Efter anbefaling fra Statens Kunstfond valgte vi Copenhagen Streaming til vores hybridkonference. De kom med gode forslag og lavede løbende finjusteringer, som betyder at konferencen i høj grad tåler at blive genset.”

Anders V. Munch
Professor Institut for Design og Kommunikation, SDU

livestreaming, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

“Copenhagen Streaming er kreative, professionelle og fleksible at samarbejde med. De kom med masser af gode ideer til både seminarets form og indhold, og resultatet blev virkelig vellykket og deltagerne var vilde med det digitale format.

Lisbet Vestergaard
Specialkonsulent, SLKS

livestreaming, Live streaming and video production - Copenhagen StreamingDygtige folk der ved hvad de laver og som man som kunde er i meget trygge hænder hos. Jeg har haft Copenhagen Streaming til at hjælpe os med et større streaming-setup og har kun gode ting at sige. De er ekstremt arbejdsomme og tjekkede. Selv på dagen – få timer før showstart – var de meget løsnings- og detaljeorienterede. De bedste anbefalinger herfra!”

 

livestreaming, Live streaming and video production - Copenhagen StreamingKasper Jørgensen
Art Director, Copenhagen Capacity

livestreaming, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

“Mit sikre valg når det kommer til livestreaming. Involvering af Copenhagen Streaming er altid med til at kvalitetssikre og løfte opgaven. Selv de gange, hvor jeg har ringet ret sent og akut, har de haft en sikker løsning der har givet mig ro på. De kan anbefales!”

Sabrina Berrah
Market Communications manager, Novozymes

livestreaming, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming“Copenhagen Streaming løste opgaven ekstremt professionelt, pragmatisk og med et meget højt kundeservice-niveau. Efter det første møde var vi trygge ved at overlade opgaven til dem og de løste den upåklageligt til en konkurrencedygtig pris.”

Lars Rugholm Nielsen
Special Adviser at Lægemiddelstyrelsen

Copenhagen Streaming er kreative, professionelle og fleksible at samarbejde med. I forbindelse med et digitalt seminar afholdt i regi af Slots- og Kulturstyrelsen i 2021 kom de med masser af gode ideer til både seminarets form og indhold, og resultatet blev virkelig vellykket. Vigtigst af alt: Deltagerne var vilde med det digitale format.

livestreaming, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Lisbet Vestergaard
Konsulent, Slots- og Kulturstyrelsen

livestreaming, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Vores kunder giver os
5 stjerner på Google og Trustpilot

livestreaming, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Copenhagen Streaming ApS
Strandgade 27B, 5. sal
1401 København K

CVR-nr: 37614734
Handelsbetingelser

Kontakt
Copenhagen Streaming

Ud fra jeres ønsker, skræddersyer vi den helt rigtige løsning til jer og vi kan udarbejde pris og tilbud til jer samme dag. Du er altid velkommen til at række ud til os, hvad enten i har brug for livestreaming priser eller sparring på jeres næste møde, konference, townhall eller noget helt andet. Brug kontaktformularen nedenfor eller kontakt os på telefonen og få en pris:

Tlf. 28 29 09 10