Streaming af konferencer

Hold fysiske konferencer og kombiner med livestreaming

Streaming af  konferencer

Streaming af konferencer åbner muligheden for at invitere et større publikum end den fysiske lokation egner sig til. Hvis i inviterer deltagere fra hele landet, foretrækker de der har længst ofte at deltage online. Det kræver dog at den digitale oplevelse er god, og det er langtfra altid tilfældet hvis du vælger et vilkårligt firma til at varetage livestreamingen af jeres konference. Når i vælger Copenhagen Streaming sørger vi får at at de digitale deltagere får en lige så godt oplevelse som de der deltager fysisk.

Vi sigter altid efter at skabe en ensartet og demokratisk oplevelse af højeste kvalitet, for både de der deltager fysisk og dem som ser med hjemmefra.

Det er grunden til at vi blant de største selskaber og styrelser er førstevalget når det kommer til streaming af konferencer. Hvis du ønsker en pris og et tilbud, så tag kontakt til os i formularen, i chatten eller ring til os på +4528290910.

Få et tilbud på streaming af konferencer

Formater

Hos Copenhagen Streaming har vi mere end 15 års erfaring med at livestreame møder i mange sammenhænge:

 • Konferencer
 • Town Halls
 • Seminarer
 • Møder
 • Produktlanceringer
 • Investor Relations arrangementer

Udtalelser

Vi følte os i meget trygge hænder, da vi måtte lægge en konference om til online-hybrid – efter varm anbefaling fra Statens Kunstfond. Copenhagen Streaming leverede gode forslag til rammer og overgange og lavede hurtige finjusteringer under selve arrangementet. Deres arbejde betyder også, at optagelsen har blivende værdi og i høj grad tåler at blive genset.

streaming af konferencer, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Anders V. Munch, SDU

streaming af konferencer, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Vores kunder

Vi står for at livestreaming af konferencer for de største virksomheder og styrelser i Danmark, deriblandt:

 • SDU
 • Slots- og Kulturstyrelsen
 • Statens Kunstfond 
 • Finanstilsynet
 • Udenrigsministeriet
 • Novozymes
 • NNE

streaming af konferencer, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Streaming af konferencer giver jeres deltagere adgang fra hvor end de befinder sig.

streaming af konferencer, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Engager med Q&A, afstemninger, ordskyer og quizzer når i bruger os til streaming af konferencer.

Streaming af konferencer med remote speakers

Ved at give dit arrangement et digitalt lag med live-streaming, kan du inddrage et større publikum og skabe en større oplevelse for dem, der ser med hjemmefra såvel som dem, der er med live. Når i bruger Copenhagen Streaming til at livestreame møder, bliver det muligt at:

 • Livestreaming af møder nedbryder den fysiske barriere. Det digitale publikum kan være med, hvorfra i verden, de end befinder sig. 
 • Det koster både tid, penge og Co2 at rejse, hvilket kan nedsættes, hvis publikum har mulighed for at være med online. Ved at arrangere konferencen som en fysisk/digital hybrid hvor halvdelen af deltagerne er online reduceres slitagen på miljøet med 67 % ifølge et nyt studie.
 • Ved at streame jeres møde, får i lettere ved at overbevise udenlandske og spændende talere til at deltage. De foretrækker ofte at deltage digitalt fremfor at bruge dage på at rejse frem og tilbage. Ved at benytte vores gæstertaler-link skal de blot sætte et par timer af for at kunne give en keynote eller være med i en Q&A-session. Når man vælger at livestreame møder er dette ikke altid førsteprioriteten, men i kan blive overrasket over hvilke navne i får adgang til når deltagelsen kan være digital.

Den gode oplevelse for et online publikum

Når vi står for at livestreame møder sikrer vi os at det bliver blot “endnu et Teams-møde”, som publikum ser med et halvt øje, imens de svarer på e-mails. Det skal skille sig ud og huskes som en spændende oplevelse. Copenhagen Streaming sørger for at jeres arrangement kører friktionsfrit, at og lyd og billede er i den bedste kvalitet, og at eventuelle remote-talere gnidningsfrit kan være en del af samtalen. 

Vi bruger flere kameravinkler i produktionen. Det skaber dynamik og er mere visuelt spændende og mindre Teams-møde-agtig og ved at skabe et flot digitalt design i tråd med jeres brand identity, rammes produktionen visuelt ind.

 • Tilrettelægge indholdet ud fra et oplevelsesperspektiv ved at pre-producere indhold og lave små film, der bryder med formatet. Kunne der for eksempel være et interview, hvor det måske ville være mere spændende at møde personen i egne omgivelser, frem for at se nummer tre person på talerstolen? 

Livestreaming af møder giver mulighed for at inddrage publikum undervejs med chat, quizzer, ordskyer og meningsmålinger. Vi bruger deres svar undervejs og får en fornemmelse for, hvem der ser med og deres input til indholdet. Her kan man også lægge en mini-evaluering ind i slutningen af arrangementet, så du får deres feedback med det samme. Det fysiske publikum kan via deres mobil være med i samme online interaktion som det digitale publikum undervejs. 

Streaming af konferencer med Copenhagen Streaming

Hos Copenhagen Streaming har vi mere end 15 års erfaring med livestreaming af konferencer. Vi ved hvad det kræver, at koble det digitale lag på fysiske arrangementer på en friktionsfri måde som engagerer alle deltagere. Vores førsteprioritet er at sikre den bedste oplevelse for både dem, der er til stede såvel som dem, der sidder foran skærmen. Vi har lavet hybridarrangementer og livestreamet for Danmarks største brands som Danske Bank, Mærsk & Carlsberg. Vi har et stort kendskab til streaming af konferencer via de bedste live-streaming platforme. Og vi har en passion for gode digitale videoløsninger. Vi kan sammen giver jeres deltagere en oplevelse de aldrig glemmer.

Overvejer du at streame konferencer, giver vi dig gerne råd og sparring om, hvordan du bedst kombinerer den fysiske og digitale oplevelse.

Ring på 28 29 09 10 eller kontakt os via formularen nedenfor og få svar sammme dag.

Vores kunder giver os 5 stjerner på Trustpilot og Google 

streaming af konferencer, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Copenhagen Streaming ApS
Strandgade 27B, 5. sal
1401 København K

CVR-nr: 37614734
Handelsbetingelser

Kontakt
Copenhagen Streaming

Du er altid velkommen til at række ud til os, hvad enten i har brug for at streaming af konferencer, townhalls eller noget helt andet. Brug kontaktformularen nedenfor eller kontakt os på telefon:

Tlf. 28 29 09 10