Livestreaming til universiteter

Få markedets bedste livestreaming til universiteter

Streaming til universiteter

Når vi står for at livestreame til universiteter, bygger vi digitale events der engagerer, hvor sikkerheden er i top og hvor i som arrangører kan være trygge hele vejen.

Vi insisterer på at levere liveproduktioner på højeste niveau. Det vil sige at vi sørger for at oplevelsen er engagerende for online deltagerne, at kvaliteten af lyd og billede er optimal og at friktionen for de digitale deltagere er minimal.

Det har gjort os til foretrukken leverandør til de danske universiteter, som erfarer at deltagere i deres online-events, giver overvældende feedback når Copenhagen Streaming har leveret den digitale løsning.

Uanset om i vælger et rent digitalt format uden fysiske deltagere, eller et hybridarrangement med både fysisk og digital deltagelse, så sørger vi for at i som arrangører kan være trygge fra start til slut.

Når vi livestreamer til universiteter deler vi sikkerhed op i to kategorier:

  • Sikkerhed i den lokale videoproduktion.
  • Sikkerhed i kommunikationsdistributionen.

Sikkerhed i den lokale videoproduktion

Alle der har oplevet tekniske problemer under et møde, ved hvor frustrerende det er både for talere og deltagere. Hvis et teknisk problem suspenderer et møde er det dels et spild af tid, og dels brydes rytmen i mødet. Vi prioriterer jeres deltageres tid, og eksekverer derfor kun produktioner hvor produktionssikkerheden er i højsædet.

Sikkerhed i kommunikationsdistributionen

Når et lokalt møde skal distribueres over internettet, er der en lang række måder hvorpå distributionen kan blive opsnappet af parter der ikke er inviteret og som i ikke ønsker at dele indholdet med. Når i benytter Copenhagen Streaming til streaming, får i adgang til vores stærke hold som har sikker streaming til universiteter, styrelser, ministerier og stort set alle selskaber i OMX C25.

Når vi står for livestreaming til universiteter i Danmark, er budgettet typisk mellem 50.000 kr. til 100.000 kr. Vi har et introtilbud til nye kunder hvor prisen er 39.500 kr. som dækker de flestes universiteters behov.

Den eksakte pris afhænger af flere faktorer, såsom størrelsen af den fysiske videoproduktion, den digitale løsning og i hvor høj grad i ønsker sparring fra os i forløbet.

Vores pris vil være højere sammenlignet med enkeltmandsvirksomheder og mindre hobbydrevne foretag hvor erfaring, kompetencer og fokus på sikkerhed er i en anden klasse. I den anden ende af spændet, er vi dog en hel del billigere end de største bureauer hvor produktioner af samme størrelse ofte vil koste langt mere, uden at de har samme fokus på sikkerhed, friktionsfrie brugeroplevelser, og uden at de har tilnærmelsesvis samme erfaring med digitale leverancer til universiteter.

Vores kunder

Da vi i Copenhagen Streaming er førende på livestreaming, hvor tryghed, kvalitet, sikkerhed og friktionsfrihed vægtes højt, er vi blevet førstevalget for universiteter, og vi leverer blandt andet til Københavns Universitet, Sydddansk Universitet, Aarhus Universitet og Stanford University.

livestreaming til universiteter, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Derudover tæller vores referencer også styrelser, fonde, tilsyn og ministerier som Lægemiddelsstyrelsen, Slots- og Kulturstyrelsen, Trafikstyrelsen, Statens Kunstfond, Finanstilsynet og Udenrigsministeriet.

livestreaming til universiteter, Live streaming and video production - Copenhagen StreamingVi følte os i meget trygge hænder, da vi måtte lægge en konference om til online-hybrid – efter varm anbefaling fra Statens Kunstfond. Copenhagen Streaming leverede gode forslag til rammer og overgange og lavede hurtige finjusteringer under selve arrangementet. Deres arbejde betyder også, at optagelsen har blivende værdi og i høj grad tåler at blive genset.

 

livestreaming til universiteter, Live streaming and video production - Copenhagen StreamingAnders V. Munch
Professor Institut for Design og Kommunikation, SDU

'Kunsthåndværk i en digital tid'

livestreaming til universiteter, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Engager med quizzer, afstemninger og quizzer

livestreaming til universiteter, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Deltagere får adgang fra hvor end de befinder sig

Vores kunder giver os
5 stjerner på Google og Trustpilot

livestreaming til universiteter, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Copenhagen Streaming ApS
Strandgade 27B, 5. sal
1401 København K

CVR-nr: 37614734
Handelsbetingelser

Kontakt os

Ud fra jeres ønsker sammensætter vi den helt rigtige løsning til jer, og i er altid velkomne til at række ud til os ved at bruge kontaktformularen nedenfor eller kontakte os på telefon og få en pris:

Tlf. 28 29 09 10