Livestreaming for styrelser

Sikker streaming til styrelser, fonde, tilsyn og ministerier

Streaming til styrelser

Da vi insisterer på livestreaming på højeste niveau, er vi blevet foretrukket leverandør til danske styrelser, tilsyn og ministerier. Vores fokus på kvalitet, sikkerhed og friktionsfri deltagelse garanterer jeres styrelse, at jeres møde bliver en succes – uanset om i vælger et rent digitalt format uden fysiske deltagere, eller et hybridarrangement med både fysisk og digital deltagelse. 

Når vi står for livestreaming for styrelser i Danmark, er budgettet typisk mellem 50.000 kr. til 100.000 kr. Vi har et introtilbud til nye styrelser (nye kunder) hvor prisen er 39.500 kr. som dækker de flestes styrelsers behov.

Den eksakte pris afhænger af flere faktorer, såsom størrelsen af den fysiske videoproduktion, den digitale løsning og i hvor høj grad i ønsker sparring fra os i forløbet.

Vores priser på streaming placerer prismæssigt i en klasse hvor vi er klart dyrere end enkeltmandsvirksomheder og mindre hobbydrevne foretag hvor erfaring, kompetencer og fokus på sikkerhed er i en anden klasse. I den anden ende af spændet, er vi væsentligt billigere end de største bureauer hvor lignende produktioner ofte vil koste langt mere, og uden samme fokus på sikkerhed.

Vi deler sikkerhed op i to kategorier:

  • Sikkerhed i den lokale videoproduktion.
  • Sikkerhed i kommunikationsdistributionen.

Sikkerhed i den lokale videoproduktion

Alle der har oplevet tekniske problemer under et møde, ved hvor frustrerende det er både for talere og deltagere. Hvis et teknisk problem suspenderer et møde er det dels et spild af tid, og dels brydes rytmen i mødet. Vi prioriterer jeres deltageres tid, og eksekverer derfor kun produktioner hvor produktionssikkerheden er i højsædet.

Sikkerhed i kommunikationsdistributionen

Når et lokalt møde skal distribueres over internettet, er der en lang række måder hvorpå distributionen kan blive opsnappet af parter der ikke er inviteret og som i ikke ønsker at dele indholdet med. Når i benytter Copenhagen Streaming til streaming, får i adgang til vores stærke hold som har sikker streaming til styrelser, ministerier og stort set alle selskaber i OMX C25.

Vores kunder

Grundet vores fokus på kvalitet og sikkerhed, er vi blevet standarden indenfor levering af livestreaming til de største danske styrelser, fonde, tilsyn og ministerier, og vi leverer blandt andet til Lægemiddelsstyrelsen, Slots- og Kulturstyrelsen, Trafikstyrelsen, Statens Kunstfond, Finanstilsynet og Udenrigsministeriet.

livestreaming for styrelser, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Casevideo

Lægemiddelstyrelsen

Kontakt os

livestreaming for styrelser, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming“Copenhagen Streaming hjalp os med at afvikle en fysisk workshop med live-streaming. De løste opgaven ekstremt professionelt, pragmatisk og med et meget højt kundeservice-niveau. Efter det første møde var vi trygge ved at overlade opgaven til dem og de løste den upåklageligt til en konkurrencedygtig pris.”

 

livestreaming for styrelser, Live streaming and video production - Copenhagen StreamingLars Rugholm Nielsen
Special Adviser at Lægemiddelstyrelsen

Streaming i flere sammenhænge

Livestreaming for styrelser finder sted i en række forskellige sammenhænge, og vi har omfattende erfaring med bl.a.:

  • Møder
  • Konferencer
  • Seminarer
  • Debatter

Tag fat i os for at høre hvordan i bedst transformerer jeres næste fysiske møde til et hybridmøder med livestreaming. Hvis i ønsker en pris på jeres næste event, så skriv til os i formularen eller på chatten eller giv os et kald på 28 29 09 10.

Vores kunder giver os
5 stjerner på Google og Trustpilot

livestreaming for styrelser, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Copenhagen Streaming ApS
Strandgade 27B, 5. sal
1401 København K

CVR-nr: 37614734
Handelsbetingelser

Kontakt
Copenhagen Streaming

Ud fra jeres ønsker sammensætter vi den helt rigtige løsning til jer og vi kan udarbejde pris og tilbud til jer på livestreaming for styrelser samme dag. Du er altid velkommen til at række ud til os, hvad enten i har brug for priser til jeres næste møde eller sparring. Brug kontaktformularen nedenfor eller kontakt os på telefonen og få en pris:

Tlf. 28 29 09 10