Streaming af talkshow

Få markedets bedste streaming af talkshows

Førende på streaming af talkshow

I Copenhagen Streaming er vi førende på streaming af talksshows fordi vi vægter tryghed, kvalitet, sikkerhed og friktionsfrihed højt. Vi er førstevalget for de største danske virksomheder, universiteter, styrelser og ministerier

Når vi streamer talkshows er prisen typisk 50.000 kr. til 100.000 kr. Vi har et introtilbud til nye kunder hvor prisen er 39.500 kr. Den eksakte pris afhænger af flere faktorer, såsom størrelsen af den fysiske videoproduktion, den digitale løsning og i hvor høj grad i ønsker sparring fra os i forløbet.

Casevideo
Copenhagen Capacity
Talk Show 2022

streaming af talkshow, Live streaming and video production - Copenhagen StreamingDygtige folk der ved hvad de laver og som man som kunde er i meget trygge hænder hos. Jeg har haft Copenhagen Streaming til at hjælpe os med et større streaming-setup og har kun gode ting at sige. De er ekstremt arbejdsomme og tjekkede. Selv på dagen – få timer før showstart – var de meget løsnings- og detaljeorienterede. De bedste anbefalinger herfra!

 

streaming af talkshow, Live streaming and video production - Copenhagen StreamingKasper Jørgensen
Art Director, Copenhagen Capacity

Vores kunder giver os
5 stjerner på Google og Trustpilot

streaming af talkshow, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Copenhagen Streaming ApS
Strandgade 27B, 5. sal
1401 København K

CVR-nr: 37614734
Handelsbetingelser

Kontakt os

Ud fra jeres ønsker sammensætter vi den helt rigtige løsning til jer, og i er altid velkomne til at række ud til os ved at bruge kontaktformularen nedenfor eller kontakte os på telefon og få en pris:

Tlf. 28 29 09 10