Opret en live-stream på Facebook

For at oprette en live-stream på Facebook skal man navigere til den side (page) som live-streamen skal køre på. Her går man til publiceringsværktøjer (publishing tools) og videobibliotek (video library). Ved siden af upload-knappen trykker man på “Live”.

Hernæst kopierer man henholdsvis “server adresse” og “streamingnøgle” ind i live-encoderens software, eller sender det til det live-streaming bureau som håndterer live-produktionen. Send disse to på separate linier, hvor du dobbelttjekker at der ikke har sneget sig mellem (white space) med før eller efter adresserne.

, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Klik næste og vent på videosignalet fra live-encoderen. Derefter er det muligt at gå live. Ofte er det dog en fordel at planlægge eventet til en dato ude i fremtiden, som man kan ved at klikke drop-down knappen til højre for “Gå live” (Go live).

Hvis dette blot er en test anbefaler vi at oprette en side (page) specifikt til formålet. Undlad at bruge dit firma som titel, men brug i stedet en obskur titel som man ikke søger sig ind på. Skal testen være helt hemmelig kan du vælge at din side ikke skal være publiceret.

 

Om livestreaming

Læs mere om livestreaming generelt her, og hvordan virksomheder bruger det til kommunikation.