Webinar som kommunikationsform i din virksomhed

Hvad er et webinar?

Et webinar er et seminar eller et foredrag hvor der ikke er fysiske fremmødte, men hvor oplægsholder fremlægger overfor de deltagere som ser med online. Som deltager ser du webinaret live fra din computer eller enhed, og du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til oplægsholder eller host.

Forstå hvordan et webinar fungerer og hvad vi kan gøre for dig!

Ræk ud til deltagere i god tid

FØR. Giv så mange som muligt en chance for at deltage i dit webinar ved at give dem besked på forhånd. Ræk ud til alle følgere på jeres platforme, og giv dem muligheden for at subscribe til webinaret, tilføje eventet til kalenderen og at modtage reminders.

Lad os stå for webinar-teknikken

UNDER. Vi står for al teknik lige fra kamera til internet. Vi kan lave en forrygende flerkamera webinar-produktion eller blot stå for den helt simple løsning hvor du ikke skal tænke på teknikken.

Lad jeres webinar leve videre i skyen

EFTER. Når vi er færdige med live, skal jeres webinar arbejde videre fra skyen. Det gør vi ved at lade det være tilgængeligt on-demand. Oftest vil de fleste visninger faktisk være efter at webinaret er afsluttet.

Hvad vil i opnå?

Et webinar bør altid have et formål. Ønsker i at informere flest muligt?At generere specifikke leads? At lære jeres brugere bedre at kende? Formålet med jeres webinar er afgørende for hvordan et webinar afvikles og for hvilken platform det giver mening at afivkle det på.

Webinar hvor flere talere er samlet

Tal til kameraet

Et webinar udmærker sig ved at der ikke er et lokalt publikum til stede. Det betyder at dine talere kan tale direkte til kameraet og engagere deltagerene. 

Inviter gæstetalere til at medvirke i dit webinar uden de behøver at rejse

Inviter en gæstetaler

Med vores webinarer, har du mulighed for invitere en gæstetaler som kan deltage uden nødvendigvis at skulle rejse. Vi hjælper med at teste gæstetalerens forbindelse.

Professionel videoproduktion i hele verden

Copenhagen Streaming sørger for professionel videoproduktion til dit webinar – ikke kun i København men i hele verden. Du sørger for indholdet – vi sørger alt i forbindelse med teknisk, mandskab og udstyr. Vi skal blot bruge en lokation og et tidspunkt, så sørger vi for at live-streame dit webinar og gøre det til en oplevelse som dine deltagere aldrig glemmer.

 

Professionel videoproduktion

Kom forbi
Copenhagen Streaming’s kontor

Copenhagen Streamings adresse

Strandgade 27B, 5. sal
1401 København K

CVR-nr: 37614734
Handelsbetingelser

Kontakt
Copenhagen Streaming

Vi ser frem til at hjælpe jer med at komme i gang med at bruge webinarer. Brug kontaktformularen nedenfor eller kontakt os på telefon:

Tlf: 28 29 09 10