Undervisning gennem live-streamede webinars

Hvorfor undervise online med webinars?

Online-undervisning har den åbenlyse fordel at lærer og elever kan afholde og deltage i undervisning uden at være afhængige af et være til stedet i samme fysiske rum. Undervisning på nettet er ikke et nyt koncept, men nye muligheder indenfor live-streaming og bedre webinar-platforme, har gjort det til et væsentligt bedre alternativ til fysisk fremmøde end det tidligere har været.

Kom i gang med at undervise med livestreaming

1.

KAMERA, MIKROFON & INTERNET
God lyd og et godt billede er forusætninger for at din undervisning lykkedes online. Derudover skal du bruge trådet net for at dine online-elever får en god oplevelse uden afbrydelse og buffering.

2.

WEBINAR-PLATFORM TIL UNDERVISNING.
For at din online-undervisning skal fungere, kræver at det at du vælger en passende webinar-platform som understøtter den interaktion du ønsker med dine elever.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Vi vil elske at hjælpe dig i gang med din online-undervisning, og ser frem til at du tager kontakt til os. Skriv til os via formularen nedenfor eller benyt chatten.

undervisning, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Deltag i undervisning online

Stil din undervisning til rådighed for dine elever uanset hvor de befinder sig. 

undervisning, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Engager elever med afstemninger og quiz

Med en god online-platform til undervisning kan du engagere dine elever med forskellige muligheder for interaktion.

Om Copenhagen Streaming

Vi er eksperter i live-streaming, og vi har livestreamet for Danmarks største brands som Danske Bank, Mærsk & Carlsberg. Vi har et stort kendskab til de bedste webinar og livestreaming platforme. Og vi har en passion for gode løsninger til undervisning over nettet. Vi kan ikke undervise for dig – men vi kan sørge for alt i forbindelse med teknikken og give dine elever en oplevelse de aldrig glemmer.

 

undervisning, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Kom forbi
Copenhagen Streaming’s kontor

undervisning, Live streaming and video production - Copenhagen Streaming

Strandgade 27B, 5. sal
1401 København K

CVR-nr: 37614734
Handelsbetingelser

Kontakt
Copenhagen Streaming

Du er altid velkommen til at række ud til os, hvad enten det handler om onlinelæring, livestreaming af virksomhedsarrangementer eller brug af video til virksomhedskommunikation. Brug kontaktformularen nedenfor eller kontakt os på telefon:

Tlf: 28 29 09 10